Werkplekaanpassingen

 

Heeft u een lichamelijke beperking of bent u anders van formaat? Dan past een standaard werkplek meestal niet. Een bureaustoel is misschien te smal. Of de armleggers zijn te hard of te hoog. En met een gebroken stuit zit niemand goed op een gewone stoel. Werkplekaanpassingen richt zich in het bijzonder op diegenen die (tijdelijk) niet-standaard zijn.

 

Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen

De passie van Werkplekaanpassingen zit ’m juist in díe uitdaging. Wij willen voor iedereen een passende en ergonomisch verantwoorde werkplek realiseren. Of het nu gaat om een aangepaste bureaustoel of om een op maat gemaakt stuitkussen. Maar ook een beensteun op maat behoort tot de vele mogelijkheden. Wij onderzoeken altijd samen met de betrokkene de mogelijkheden.

 

Hoe pakken we het aan?

We verrichten eerst een werkplekonderzoek op locatie. Daarmee brengen we alle klachten in kaart. Alleen zo komen wij namelijk sámen tot een professionele aanpassing. Die aanpassingen kunnen we alleen bereiken met aandacht en begrip voor de wensen van de gebruiker zelf.
Waar nodig, passen we standaard producten aan. Wanneer dit niet mogelijk is, dan maken we zelfs geheel nieuwe oplossingen.
Op deze manier kan iedereen op een verantwoorde manier zijn of haar werk doen. Onnodig verzuim kan daardoor voorkomen worden.

Werkplekaanpassingen werkt in opdracht van werkgevers, adviserende Arbodiensten, adviserende specialisten en voor fabrikanten.

 

Zo kan Werkplekaanpassingen helpen

Iedere vraag die bij Werkplekaanpassingen binnen komt, is uniek. Door middel van het omschrijven van diverse cases, houden we u regelmatig op de hoogte van nieuwe oplossingen. Wij zijn er trots op dat we kunnen helpen!

 

Nog meer gemak door online bestellen bij Werkplekverbeteraar.nl

Om u nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben we onze webshop geopend. Hierin kunt u eenvoudig onze zelfontwikkelde producten vinden. Daarnaast verkopen we ook andere producten waar we 100% achter staan. Dit varieert van computermuizen en monitorarmen tot aan fitnessapparatuur voor op de werkplek of thuis en reinigingsproducten.

Ga ons aanbod eens bekijken! Zoals u van ons gewend bent, geldt ook hier: Kunt u het niet vinden? Vraag er dan naar! En als het (nog) niet bestaat, dan kunnen wij het misschien toch voor u maken!