Temperatio Maatwerkstoel van Werkplekaanpassingen

Temperatio Maatwerkstoel

Werkplekaanpassingen biedt al meer dan 25 jaar advies en maatwerk als het gaat om de mens en zijn of haar werkplek. Een eerste vereiste voor een prettige werkplek is toch wel een goede (bureau)stoel. Deze is onder andere af te stellen op de juiste hoogte, heeft een passende rugleuning die steun geeft op de juiste plekken. Armleggers die ook daadwerkelijk gebruikt kunnen worden voor waar ze voor bedoeld zijn, zijn ook altijd meegenomen. Zie dat maar eens voor elkaar te krijgen met een standaard stoel!
Dit is de reden waarom wij zelf de Temperatio maatwerkstoel hebben ontwikkeld.

 

Wie is er standaard?

De normeringen voor standaard kantoorstoelen (NEN-EN 1335 en NPR 1813) zijn gebaseerd op de gemiddelde Nederlandse beroepsbevolking. Dit betekent dat maximaal 95% van deze groep goed op een NEN genormeerde stoel moet kunnen zitten. Bent u wat zwaarder of juist erg tenger, klein van stuk of juist langer dan 1,85 m? Dan valt u dus al buiten de ‘standaard’ groep.

 

De juiste bureaustoel op de juiste maat

Juist voor deze niet-standaard mensen passen we al jarenlang bestaand meubilair aan aan de behoeften van de gebruikers. Dit alles om ook personen met bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit of RSI (Repetitive Strain Injuries} weer aan het werk te krijgen of te houden. Kijk eens bij de Cases op deze site voor een aantal voorbeelden van deze aanpassingen.

Maar ook wij staan niet stil en blijven continu innoveren en naar verbeteringen in onze producten zoeken. De markt verandert, werkomstandigheden veranderen (denk maar aan de ontwikkelingen van de flexwerkplekken) en wij spelen daar direct op in.
Omdat wij ons voornamelijk richten op al die niet-standaard mensen, hebben wij de beslissing genomen om een eigen ergonomische bureaustoel te ontwikkelen. Deze is opgebouwd uit een aantal kwalitatief hoogwaardige basiselementen, waarop vele aanpassingen en toevoegingen gedaan kunnen worden.
Deze modulaire stoel hebben wij Temperatio genoemd, wat ‘afstelling’ betekent in het Latijns.

 

De voordelen van de Temperatio bureaustoelTemperatio maatwerk bureaustoel

  • De Temperatio is een modulaire stoel.
  • Het is een mooi product van hoge kwaliteit, zowel in de harde materialen als in de duurzame stoffering.
  • Zeer concurrerend in prijs. Door de productie in eigen beheer krijgt u, voor de prijs van een dure ‘standaard’ stoel, nu een stoel op maat.
  • Bijna iedere aanpassing of toevoeging is mogelijk.
  • De stoel kan meerdere keren opnieuw aangepast worden voor veranderende klachten of zelfs voor een andere medewerker.
  • Een ontspannen medewerker presteert beter!

 

We gaan voor u een stapje verder

De aanschaf van een Temperatio maatwerkstoel wordt altijd voorafgegaan door een persoonlijke meting op de werkplek. We komen voor het aanmeten van een maatwerkstoel. Maar als we tijdens deze afspraak ook andere problemen constateren, dan zullen we daar altijd vrijblijvend advies over geven. We kijken tenslotte altijd naar u en uw werkplek als geheel.

Voor uitgebreidere informatie kunt u de website van de Temperatio maatwerkstoel bezoeken. Hier geven we onder andere een beknopt overzicht van de mogelijkheden van de Temperatio. Bovendien zullen we u binnenkort u een aantal voorbeelden tonen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 0180 – 51 47 82 of via de mail: info@werkplekaanpassingen.nl.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Hierin houden we u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ergonomisch gebied. Daarnaast geven we u af en toe handige tips die u direct kunt toepassen.

Case: Beensteun voor twee benen

Maak een afspraak en leer meer over de werkwijze van werkplekaanpassingen

Regelmatig krijgen we verzoeken voor beensteunen en dit keer kwam de vraag om een werkplek te bezoeken waar dit ook nodig was. De medewerker had nu een krukje met een kussen erop als noodoplossing, maar dit werkte niet echt….
Lees verder